Het Oog

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 326251
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
124 gratis verzending!

Omschrijving

Luchtfoto van een maïsveld met waterput. Locatie: Wortel bij Hoogstraten (B) - Het beeld doet onmiddellijk denken aan de welgekende oude tekeningen 'God ziet mij, hier vloekt men niet'.
De foto werd eveneens bekroond met de eerste prijs in de fotowedstrijd 'Kempen in Beeld' georganiseerd door het IOK (www.iok.be)

Over Ludo Verhoeven

Ludo Verhoeven profielfotoWandelen, fietsen, lopen, kortom buiten in de natuur zijn is helemaal zijn ding. In gezelschap van familie of vrienden of alleen. Zijn camera is dan nooit ver weg. Landschappen, wolkenformaties, zonsopgangen en zonsondergangen fascineren hem en dus fotografeert hij die zeer graag en uitgebreid. In het recent verleden had hij het voorrecht om als fotograaf van een ballonteam meer dan 100 ballonvaarten over zijn eigen regio, de Antwerpse Kempen, te maken. Dat resulteerde in een grote collectie luchtfoto's van het Kempens landschap en de dorpen die er in verspreid liggen. Een aantal unieke luchtfoto's zal je hier terugvinden. Wens je een fotowerk te kopen dat je in één van zijn online albums zag en hier niet terug kunt vinden? Stuur hem dan vrijblijvend een e-mailtje: ludo@ludoverhoeven.be

Alle werken